Veelgestelde Vragen

Bestellen en retourneren
Wat zijn de verschillende betaalmethoden?
Op de website kan je betalen met iDeal, PayPal en Bancontact.
Wat zijn de verschillende verzendmethoden?

Alle verzendingen worden verstuurd via DHL. Wij streven ernaar om alle bestellingen die op werkdagen geplaatst worden voor vier uur dezelfde dag te versturen.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland onder de € 100,- zijn € 6,95 per bestellingen. Voor bestellingen naar België zijn de verzendkosten € 9,00. Boven de € 100,- zijn de verzendkosten gratis.

Wanneer mag ik mijn bestelling retourneren?

Producten van Ghazal Beauty zijn verzorgingsproducten. Daarom is het niet mogelijk om een (gebruikt) product aan ons retour te sturen. Wij raden u aan eerst de productbeschrijvingen goed door te lezen voordat u een bestelling plaatst. Mocht u toch het verkeerde product besteld hebben en deze willen retourneren, neem dan contact met ons op via info@ghazalbeauty.nl

Dagelijkse verzorging van de wenkbrauwen
Hoe kan ik het beste mijn wenkbrauwen verzorgen?

Stap 1: Reiniging
Een grondige reiniging is van groot belang voor een gezonde huid. Verwijder elke avond alle make-upresten met een zachte, voedende make-upremover. Besteed extra aandacht aan de wenkbrauwen, aangezien make-upresten zich eenvoudig kunnen nestelen in de haartjes. Ook wanneer je geen make-up draagt, stapelt zich dagelijks fijn stof en talg op in de wenkbrauwen.

Stap 2: Voeden en herstellen
Borstel een paar keer de wenkbrauwen in de juiste vorm met een wenkbrauwborstel. Breng vervolgens de Brow Boost Oil met dezelfde beweging aan op de wenkbrauwen (en eventueel wimpers).

Stap 3: Masseren of kammen – Gebruik een wenkbrauwborstel om elke ochtend de wenkbrauwen door te kammen. Hierdoor stimuleer je de doorbloeding van de huid en de groei van de haartjes. Het is van belang dat je dit dagelijks doet.

Extra tips voor (nog) mooiere wenkbrauwen

Geef extra aandacht aan de wenkbrauwen bij de dagelijkse reiniging, door deze zachtjes te masseren. Het masseren van de wenkbrauwen stimuleert de doorbloeding van de huid wat bevorderlijk is voor zowel de huid- als haarconditie;

Gebruik ’s nachts de voedende Brow Boost Oil om de haartjes in optimale conditie te houden. Breng deze aan nadat je de wenkbrauwen door hebt gekamd met een wenkbrauwborstel.

Scrub de wenkbrauwen eenmaal per week met een fijne gezichtsscrub om de huidconditie gezond te houden en dode huidcellen te verwijderen.

Wenkbrauwserum/wimperserum
Hoe kan ik het beste de wenkbrauwserum/wimperserum gebruiken?
 • Het serum is gemaakt van natuurlijke ingrediënten die gevoelig kunnen zijn voor tempratuurwisselingen. Daarom heeft het product (vooral bij kou) even de tijd nodig om op tempratuur te komen;
 • Zet voor het eerste gebruik het flesje rechtop in een glas warm water of laat het product een paar uur rechtop staan. Zodra je de wenkbrauwserum/wimperserum gaat gebruiken, beweeg een paar keer met het borsteltje op en neer in het flesje zodat de olie goed loskomt/goed gemengd wordt. Hierdoor wordt de olie vloeibaarder en kan je het product eenvoudig aanbrengen;
 • De olie is transparant van kleur, daarom zie je niet direct de olie op het borsteltje zitten (zoals bij mascara). Maar zodra je het product op de wenkbrauwen aanbrengt, zie je een kleine glans op je wenkbrauwen;
 • Bekijk dit filmpje voor meer informatie.
  • 1 minuut per dag
  • Bij voorkeur voor het slapen gaan aanbrengen
  • Doorkammen van de wenkbrauwen stimuleert de doorbloeding en daarmee de haargroei
  • Voeding en hydratatie op natuurlijke basis
  • Volle en gezonde wenkbrauwen in 3 tot 6 maanden tijd
Hoe kan ik het beste de wenkbrauwserum/wimperserum bewaren?

Je kan de serum het beste staand bewaren op een plek waar het niet te koud is (badkamer of make-up tafeltje bijvoorbeeld).

Hoe kan ik het meegeleverde wenkbrauwborsteltje van de wenkbrauwserum/wimperserum het beste onderhouden?

Je kan het beste het wenkbrauwborsteltje een keer per maand goed reinigen met lauw water en handzeep.

Kan ik de wenkbrauwserum/wimperserum gebruiken terwijl ik zwanger ben?

Het is belangrijk om eerst de ingrediëntenlijst van het serum goed door te lezen en te kijken of je allergisch bent voor een van de ingrediënten. In dat geval dien je uiteraard niet het wenkbrauwserum/wimperserum te gebruiken. Mocht je twijfelen of je allergisch bent voor een van de ingrediënten, overleg dan altijd eerst met je huisarts. 

Het serum bevat natuurlijke ingrediënten, waardoor het veilig is om deze te gebruiken terwijl je zwanger bent. Mocht je toch een reactie krijgen op een van de ingrediënten, stop dan met het gebruik van de serum en raadpleeg je huisarts. 

Ik heb allergieën, gaat dit goed met de wenkbrauwserum/wimperserum?

Het is belangrijk om eerst de ingrediëntenlijst van het serum goed door te lezen en te kijken of je allergisch bent voor een van de ingrediënten. In dat geval dien je uiteraard niet het wenkbrauwserum/wimperserum te gebruiken. Mocht je twijfelen of je allergisch bent voor een van de ingrediënten, overleg dan altijd eerst met je huisarts. 

Mocht je tijdens het gebruiken van de wenkbrauwserum/wimperserum toch een reactie krijgen op een van de ingrediënten, stop dan met het gebruik van de serum en raadpleeg je huisarts. 

Ik lees dat de wenkbrauwserum/wimperserum gemaakt is van natuurlijke ingrediënten. Wat doet dit met het product?
Het serum is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Daarom heeft het product (vooral bij kou) even de tijd nodig om op tempratuur te komen. Heb je het idee dat het product niet vloeibaar genoeg is? Zet het flesje dan vijf minuten in een glas met warm water. Bewaar vervolgens het flesje staand in een ruimte waar het niet te koud is (badkamer of make-up tafeltje bijvoorbeeld).
De wenkbrauwserum/wimperserum lijkt leeg. Klopt dit?

Het serum is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, waardoor het gevoelig is voor temperatuurwisselingen. Vooral bij kou heeft de olie even nodig om 'los' te komen in het flesje. Als je het flesje vijf minuten in een glas met warm water zet, komt de olie weer goed op kamertemperatuur en geeft het ook goed af op het borsteltje. Let wel; de olie is doorzichtig, waardoor je niet heel goed kan zien of er wat op het borsteltje zit (zoals bij een mascara). Maar zodra je het product op de wenkbrauwen aanbrengt zie je een kleine glans op je wenkbrauwen. Alle flesje bevatten 10 ml olie, dit is genoeg voor vier a vijf maanden gebruik.

Wenkbrauwgel
Hoe kan ik het beste de wenkbrauwgel gebruiken?
 • De wenkbrauwgel is gemaakt van natuurlijke ingrediënten die gevoelig kunnen zijn voor tempratuurwisselingen. Als de wenkbrauwgel te koud is, kan deze droog/korrelig aanvoelen;
 • Door met het meegeleverde wenkbrauwborsteltje meerdere keren over het product te wrijven, komt het product op temperatuur en geeft het goed af op het borsteltje. Bij het eerste gebruik van de wenkbrauwgel is het bovenste laagje van het product iets harder dan het product zelf. Door meerdere keren hier overheen te wrijven komt deze ‘los’ en geeft het product goed af op het borsteltje;
 • Breng de wenkbrauwgel vervolgens met een opwaartse beweging aan op de wenkbrauw. Door het buitenste deel van je wenkbrauwen omhoog te kammen en fixeren geef je meer definitie/lifting aan je wenkbrauwen;
 • Heb je kale plekjes in je wenkbrauw? Dep dan met het borsteltje meerdere keren op dit plekje, zodat deze opgevuld wordt;
 • Gebruik een schoon wattenstaafje om onder en boven je wenkbrauw een strakke vorm te creëren. Hiermee haal je ook eenvoudig het te veel aangebrachte product weg;
 • Bekijk dit filmpje voor meer informatie.
Hoe kan ik het meegeleverde wenkbrauwborsteltje van de wenkbrauwgel het beste onderhouden?

Je kan het beste het wenkbrauwborsteltje een keer per week goed reinigen met lauw water en handzeep. Laat deze goed drogen voordat je het wenkbrauwborsteltje opnieuw gebruikt.

Kan ik de wenkbrauwgel gebruiken terwijl ik zwanger ben?

Het is belangrijk om eerst de ingrediëntenlijst van de wenkbrauwgel goed door te lezen en te kijken of je allergisch bent voor een van de ingrediënten. In dat geval dien je uiteraard niet de wenkbrauwgel te gebruiken. Mocht je twijfelen of je allergisch bent voor een van de ingrediënten, overleg dan altijd eerst met je huisarts.

De wenkbrauwgel bevat natuurlijke ingrediënten, waardoor het veilig is om deze te gebruiken terwijl je zwanger bent. Mocht je toch een reactie krijgen op een van de ingrediënten, stop dan met het gebruik van de wenkbrauwgel en raadpleeg je huisarts.

Ik heb allergieën, gaat dit goed met de wenkbrauwgel?

Het is belangrijk om eerst de ingrediëntenlijst van de wenkbrauwgel goed door te lezen en te kijken of je allergisch bent voor een van de ingrediënten. In dat geval dien je uiteraard niet de wenkbrauwgel te gebruiken. Mocht je twijfelen of je allergisch bent voor een van de ingrediënten, overleg dan altijd eerst met je huisarts.

Mocht je tijdens het gebruiken van de wenkbrauwgel toch een reactie krijgen op een van de ingrediënten, stop dan met het gebruik van de wenkbrauwgel en raadpleeg je huisarts. 

Ik lees dat de wenkbrauwgel gemaakt is van natuurlijke ingrediënten. Wat doet dit met het product?

De wenkbrauwgel is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Daarom heeft het product (vooral bij kou) even de tijd nodig om op tempratuur te komen. Heb je het idee dat het product droog/korrelig aanvoelt? Wrijf dan met het meegeleverde wenkbrauwborsteltje meerdere keren over het product, hierdoor komt de wenkbrauwgel op temperatuur en geeft het goed af op het borsteltje. Bij het eerste gebruik van de wenkbrauwgel is het bovenste laagje van het product iets harder dan het product zelf. Door meerdere keren hier overheen te wrijven komt deze ‘los’ en geeft het product goed af op het borsteltje.

De wenkbrauwgel lijkt korrelig op de wenkbrauwen. Hoe kan dit?

Het kan zijn dat je te veel wenkbrauwgel op je wenkbrauwen hebt aangebracht. Gebruik het wenkbrauwborsteltje om het product goed te verdelen over je wenkbrauwen. Zodra het in contact komt met de huid smelt de wenkbrauwgel vanzelf en verdwijnt de korreligheid. Je kan ook met je vinger langs je wenkbrauwen gaan, hiermee verdwijnt de korreligheid ook.