Ghazal Beauty

Shop

Over Ghazal

Wie is Ghazal?

Moeder van drie kinderen, partner en een wenkbrauwspecialist, dat ben ik, Ghazal. Met het oprichten van Ghazal Beauty werd een droom van mij werkelijkheid. Verzorgingsproducten ontwikkelen speciaal voor de wenkbrauwen: mijn passie. Overal waar ik kijk zie ik ze: te smal, te rond, te vol, te lang en sommige net iets te enthousiast geëpileerd.  Wenkbrauwen is voor mij architectuur. De vorm moet passen bij het gezicht. Het is kijken naar de omgeving, passen en meten en vervolgens “bouwen”. Bouwen aan een gezonde en goed gevormde wenkbrauw die vol is met stralende wenkbrauwharen.

Missie

In 2016 ontwikkelde ik mijn verzorgingsproduct voor de wenkbrauwen, de Brow Boost Oil. Ik greep namelijk al jaren mis en geen enkel product wat op de markt was kon mij bieden wat ik nodig had. En je bent een ondernemer of niet, ik ging hem zelf ontwikkelen. Met gezonde en verantwoorde ingrediënten ontstond de Brow Boost Oil, een product waar ik trots op ben en dat met veel plezier wordt ontvangen door veel vrouwen. 

Na een verzorgend product te hebben gelanceerd, vond ik het tijd voor een cosmetisch product. Ik had één eis: dit product mag niet schadelijk zijn voor de wenkbrauwen, zowel voor de haren als voor de huid eromheen. Mijn cosmetica producten mogen alleen maar de huid en het haar bevorderen. En zo is de Brow Boost Fixer begin 2021 op de markt gebracht. Een wax-achtige gel die ervoor zorgt dat de haartjes op hun plek blijven zitten en net dat extra beetje body geeft aan de wenkbrauw.

Visie

Als we goed in ons vel zitten zien we pas de schoonheid om ons heen en van onszelf. Ik wil jou hier heel graag bij helpen en ik denk dat goede verzorging en aandacht voor jezelf de eerste stap is. Niet alleen voor je uiterlijk is zorgen voor jezelf belangrijk, maar ook voor je geestelijke gesteldheid.

Regelmatig zie ik klanten mijn salon verlaten met net dat beetje sparkle extra, lopen ze net iets rechter op, stralen ze meer openheid uit en is hun blik frisser. En dit is de reden waarom ik nog altijd met zoveel passie en plezier mijn werk doe. Een kleine verandering kan groots effect hebben en ik help jou hier graag bij.

De visie van Ghazal Beauty