Ghazal Beauty

Shop

Over Ghazal

Wij raden aan om de Brow Boost Oil in 3 opeenvolgende stappen aan te brengen, voor een ultiem en duurzaam resultaat: reinigen, voeden en masseren.

Wie is Ghazal?

Geboren in 1986, woonachtig in Apeldoorn. Moeder, echtgenote en ondernemer in de wenkbrauwstyling. Oprichter van Ghazal Beauty en “The Natural Brow Creator”. Een droom die werkelijkheid werd: verzorgingsproducten speciaal voor wenkbrauwen. Wenkbrauwen zijn namelijk mijn passie. Waar ik ook ben, in één oogopslag zie ik of de vorm van de wenkbrauw past bij het gezicht en de persoonlijkheid. Vaak zijn wenkbrauwen iets te enthousiast en te lang geëpileerd. Te smal, te rond, te vol op de ‘verkeerde’ plek. Ik werk graag samen met mijn klanten aan het langdurig verbeteren van de conditie en de vorm van de wenkbrauwen. Waarbij ik telkens misgreep in het bestaande aanbod van wenkbrauwproducten – geen enkel product op de markt kon bieden wat ik zocht. Daarom besloot ik zelf een product te ontwikkelen dat wél op een gezonde, verantwoorde manier de doelstellingen kan behalen die ik voor ogen had. Zo werd het eerste product van Ghazal Beauty geboren: Brow Boost Oil.

Missie

De missie van Ghazal Beauty is vrij simpel, want “Beauty is Simplicity” is mijn favoriete motto. In de gezicht- en haar behandelingen maak ik daarom al jarenlang zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk verantwoorde hulpmiddelen en eeuwenoude gebruiken zoals threading. Goede service, persoonlijk advies en maatwerk zijn belangrijke kenmerken van de behandelingen van Ghazal Beauty waarin de mens en haar unieke karakter centraal staan.

Ook in de cosmeticalijn zijn service en persoonlijk advies belangrijke pijlers, net als veilige ingrediënten uit de natuur. De afgelopen jaren heb ik kennis gemaakt met diverse beauty producten en gezien wat de resultaten zijn. Ik heb altijd in mijn achterhoofd gehad dat de meeste producten iets belangrijks missen, namelijk het centraal stellen van de mens. Juist dat aspect wat ik zo belangrijk vind. Daaruit is de passie voor het ontwikkelen van beauty producten ontstaan. Ghazal Beauty introduceert cosmeticaproducten die niet alleen als handige hulpmiddelen fungeren, maar bovenal de gezondheid van de huid en het haar bevorderen.

Visie

Wij beginnen pas de schoonheid van de wereld om ons heen te zien als wij goed in ons vel zitten. Ghazal Beauty is ontstaan uit de gedachte dat goede verzorging en aandacht voor je zelf niet alleen onze uiterlijke schoonheid maar ook onze geestelijke gezondheid verbetert.

Ervaring leert dat de blik van een tevreden klant meer dan duizend woorden spreekt. Ook als het om de kleinste veranderingen gaat, gelooft Ghazal Beauty in een breed individueel impact ervan. Ghazal Beauty streeft ernaar haar klanten te helpen met het realiseren van het “ideaalbeeld” dat zij hebben van elegantie en schoonheid.

De visie van Ghazal Beauty

Producten van Ghazal Beauty

Volg mij op instagram

Klantenbeoordelingen

Ghazal Beauty in het Nieuws

Ghazal Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Ghazal Beauty en ontvang eenmalig 5% korting op je eerstvolgende afspraak. We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

REGISTREER

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te ondersteunen, om de toegang tot uw account te beheren en voor andere doeleinden die worden beschreven in onze privacybeleid.