De wenkbrauwen zijn een heel belangrijk onderdeel in je gezicht. Zij zijn heel bepalend in de uitstraling van een persoon. Als je ze de juiste vorm geeft kunnen ze je een hele vriendelijke en jeugdige uitstraling geven maar doe je het niet goed dan kan je al snel streng of vermoeid ogen. Een goede wenkbrauwen behandeling, styling en verzorging van je wenkbrauwen zijn dus heel belangrijk.

Afgelopen jaren heb ik mijn in de fysiologie, anatomie en de esthetiek van de wenkbrauwhaar en de huid verdiept. Deze kennis helpt mij om het juiste advies en de juiste behandeling te geven aan mijn klanten.

Hoe ga ik te werk?

Op de eerste afspraak bespreken wij jouw wensen en analyseer ik de vorm, groei en eventuele problemen van je wenkbrauwen.

Wanneer jij je wenkbrauwen wil laten verven bespreken wij eerst samen welke kleur het beste past bij jouw. Als je voor het eerst je wenkbrauwen gaat verven dan doen wij eerst een test om te kijken of  je geen allergische reactie geeft. Dat betekent dat we op de eerste afspraak je wenkbrauwen nog niet kunnen verven. Pas als we zeker weten (na 24 uur) dat je geen allergische reactie geeft dan kunnen we je wenkbrauwen verven.

Tijdens je behandeling bij mij vertel ik je ook een hoop over jouw wenkbrauwen. Ik vind het belangrijk dat jij ook een stukje kennis krijgt over je wenkbrauwen. Ik vertel je daarom steeds wat ik doe en waarom ik dat doe.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Ga naar de pagina AFSPRAAK MAKEN en plan jouw afspraak in drie eenvoudige stappen:

Stap 1: Kies een gewenste behandeling en ga verder.
Stap 2: Kies een gewenste datum en tijd.
Stap 3: Vul je gegevens in en betaal de behandeling. Je afspraak is definitief.