Wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel in jouw gezicht. Ze zijn bepalend in jouw uitstraling. Goed gevormde wenkbrauwen geven jou een vriendelijke, jeugdige en frisse uitstaling. De juiste behandeling van jouw wenkbrauwen is dus belangrijk. Jij wilt toch ook geen strenge of vermoeide blik?

Ik heb mij de afgelopen jaren verdiept in de fysiologie, anatomie en de esthetiek van de wenkbrauwhaar en huid. Met deze opgedane kennis kan ik jou het juiste advies geven en de behandeling die bij jou past.

Wat kan je van mij verwachten?

Als je voor het eerst bij mij in de salon bent dan bespreken we jouw wensen en analyseer ik de vorm, groei en de eventuele problemen van jouw wenkbrauwen.
Mocht je je wenkbrauwen willen laten verven dan bekijken we welke kleur het beste bij jou past en gaan we eerst even testen of je geen allergische reactie hebt. Dat betekent dat we tijdens de eerste behandeling dus niet direct kunnen verven. Pas als we zeker weten dat jij niet reageert op de verf kunnen we jouw wenkbrauwen verven. Dit is 24 uur later.

Ik vertel tijdens de behandeling over jouw wenkbrauwen en ik laat je in een spiegeltje soms meekijken. Ik vind het belangrijk dat ook jij je wenkbrauwen leert kennen. Daarom vertel ik steeds wat ik doe en waarom ik het doe.

Een standaard wenkbrauw behandeling bestaat uit reinigen en epileren.