Wat ontzettend leuk dat je op mijn website een kijkje komt nemen! Je vindt hier alles wat je nodig hebt voor goed verzorgde wenkbrauwen. Mijn liefde en passie voor de wenkbrauw is groot. Ik vind namelijk dat die twee streepjes boven jouw ogen net zoveel aandacht verdienen als je prachtige bos haar, je stralende glimlach en je zachte huid.

“Goed geëpileerde wenkbrauwen maken jouw uitstraling af.”

Op mijn site vind je meer informatie over de ultieme verzorging voor je wenkbrauwen, zoals bijvoorbeeld de Brow Boost Oil. Dit door mij ontwikkelde product zorgt al sinds 2016 voor tevreden klanten. Daarnaast lees je meer informatie over de Brow Boost Fixer, de finishing touch voor iedere wenkbrauw. Ben je al bekend met bovenstaande producten en wil je ze graag bestellen? Ga dan snel naar de webshop en voor je het weet heb jij jouw producten in huis!

Op mijn website lees je alles over de vele behandelingen die ik bied bij Ghazal Beauty. Van een standaard wenkbrauw behandeling tot het aanbrengen van bruidsmake-up. Ben je benieuwd wat ik allemaal doe?
Neem dan een kijkje tussen mijn behandelingen en heb je vragen? Stuur mij een berichtje.

Producten en Diensten van Ghazal Beauty
De missie van Ghazal Beauty is vrij simpel, want “Beauty is Simplicity” is mijn favoriete motto. In de gezicht- en haar behandelingen maak ik daarom al jarenlang zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk verantwoorde hulpmiddelen en eeuwenoude gebruiken zoals threading. Goede service, persoonlijk advies en maatwerk zijn belangrijke kenmerken van de behandelingen van Ghazal Beauty waarin de mens en haar unieke karakter centraal staan.