Ghazal Beauty

Shop

Reviews

Nieuwe haartjes groeien

Sinds enkele weken gebruik ik de Brow Boost oil. Deze olie heb ik aangeschaft sinds ik mijn wenkbrauwen laat doen bij Ghazal beauty. We hebben foto’s gemaakt in het begin en nu enkele weken verder zien we wezenlijk verschil. Elke avond borstel ik mijn wenkbrauwen en doe ik de olie, middels het borsteltje, op mijn wenkbrauwen. Ze zijn voller, nieuwe haartjes groeien tussen mijn bestaand haren en daarnaast ook op plekken waar nog niks zat, maar voor de vorm wel zou moeten. De kleur van mijn wenkbrauwen is intenser en de vorm wordt steeds mooier. Zou de Brow boost oil dus iedereen aanraden.. en hij ruikt ook nog lekker!

Jufmetkrullen
17-07-2121

Brow boost fixer is zeker een aanrader voor meiden

Ik kreeg m twee dagen later binnen. Brow boost fixer voelt als gel aan maar ook een beetje olie. Ruikt heerlijk en wertk als een trein, recht en strak… Zeker een aanrader voor meiden die veel geven om hun wenkbrauwen. De prijs en kwaliteit verhouding is just right.

Mira Nadie
04-07-2121

Ik zou dit echt willen aanraden

Bijzonder product. Ik heb eerder ook andere merken geprobeerd. De prijs en kwaliteit verhouding hiervan is precies goed voor mij. Ik zou dit echt willen aanraden, maar je moet t zelf uitproberen. Elke persoon heeft ander type haar, vandaar. Aan kwaliteit dus geen gebrek.

Nilo Said
04-07-2121

Na 4 weken mijn wenkbrauwen zichtbaar voller

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik voor dat ik begon met de olie ik dacht: “Eerst zien en dan geloven..” Maar na ongeveer 4 weken werden mijn wenkbrauwen zichtbaar voller!. Ook mijn wimpers (waarvoor de Boost Brow Oil niet echt bedoeld is, maar die ik ook elke avond voorzie van een laagje olie) zijn langer en voller geworden.
Ik ben blij met het resultaat en blijf de Boost Brow Oil zeker gebruiken!

Pauline1202
15-04-2121

Binnen een maand volle wenkbrauwen

Voor het eerst bij Ghazal geweest, om mijn zelf te dun geëpileerde wenkies, weer vakkundig in model te laten komen. Ik zei direct al: je gaat me dat middel zeker aansmeren… ja zegt ze…nou na 1 maand gebruik van de olie zichtbaar vollere wenkbrauwen en nieuwe haartjes tussen de gapende gaten…
Ik kan nu niet meer zonder de borsteltjes en olie 🙂 Ik kan niet wachten tot er een complete lijn komt!!

Maris7800
15-04-2121

Aanrader!

Wat een fantastisch product! Makkelijk in gebruik en het ruikt ook nog eens heel erg lekker. Ik gebruik het pas een maand maar zie nu al verschil. Bestaande haartjes worden dikker en op plaatsen waar ik graag nieuwe haartjes wil groeien ze sneller dan voordat ik deze booster gebruikte!

Suusjekjeld
14-04-2121

Ik kan de olie zeker aanraden

In februari had ik bijna geen wenkbrauwen meer, doordat ik zelf aan de slag was gegaan met epileren. Nu, halverwege mei, zijn ze al een stuk verder aan gegroeid en er komt weer een mooi model in. Ik kan de olie daarom zeker aan raden! Je doet lang met een flesje, je hebt ook maar weinig nodig.

GerdienSpringelkamp
14-04-2121

Mijn wenkbrauwen groeien echt beter

Ik gebruik deze olie nu al een tijdje en ik merk dat mijn wenkbrauwen echt beter groeien! Als ik de olie een aantal dagen vergeet te gebruiken dan zie ik dat direct. Door het gebruik van de olie heb ik vollere wenkbrauwen en ook minder last van haaruitval. Daarnaast ruikt het super lekker!

Chelsea Lauren
12-03-2121

behoudt altijd mijn natuurlijke vorm

Al jaren is Ghazal mijn wenkbrauwen styliste, ze is de enige die echt inziet wat mij staat en behoudt altijd mijn natuurlijke vorm. Toen ze dit serum uitbracht wist ik al zeker dat het gegarandeerd een duidelijk effect zou hebben, en ik had geen ongelijk. Ik had een tijdje mijn wenkbrauwen zelf te dus geëpileerd, en begon daarna met het gebruiken van de olie. Ik kon niet geloven dat mijn haartjes na 2 weken al voller waren. ik gebruik het nu nog steeds elke dag en kan niet wachten wat ik over een maand als resultaat krijg! Dit is zeker een aanrader!

Arzumari
18-02-2121

Resultaat mag er zeker zijn

Ik gebruik de brow boost oil sinds paar weken na de gezichtsreiniging s avonds en kan al heel goed het verschil merken! Resultaat mag er zeker zijn! De kale plekjes in mijn wenkbrauwen worden voller en ze zien er super gezond en sterker uit! Je kan ook wel goed merken dat er al veel baby haartjes in groei zijn! Het product is makkelijk te gebruiken en zeker een aanrader voor de mensen die hier en daar kale plekjes hebben in de wenkbrauwen of juist vollere en gezondere wenkbrauwen willen!!!

Nune
05-02-2121