Ghazal Beauty

Wij raden aan om de Brow Boost Oil in 3 opeenvolgende stappen aan te brengen, voor een ultiem en duurzaam resultaat: reinigen, voeden en masseren.

Ghazal Sahba: Natuurlijke wenkbrauwspecialiste

Ghazal Sahba is een wenkbrauwspecialiste en make-up artist die het Nederlands cosmeticamerk Ghazal Beauty oprichtte. Het merk heeft zich in eerste instantie gespecialiseerd in de verzorging van de natuurlijke wenkbrauwen dankzij 100% natuurlijke formules. Nu deze formules hun succes hebben bewezen bij veel dames zijn wij stapsgewijs ons productaanbod aan het verbreden.

Wij zijn erop gericht dat al onze producten kwalitatief hoogwaardige ingrediënten bevatten en eenvoudig te integreren zijn in het dagelijks verzorgingsritueel. De luxe uitstraling van ons merk en onze verpakkingen geven het gevoel van een high-end product, maar onze prijzen maken het betaalbaar voor een breder publiek.

De Krullen Academie schrijft het volgende over de producten van Ghazal: “Al met al zijn wij zeer te spreken over deze wenkbrauw groei serum. De serum werkt perfect, is makkelijk aan te brengen en levert direct zichtbaar resultaat op. Het enige waar je rekening mee moet houden, is de relatief hoge aanschafprijs.”

Hoe het allemaal begon

Wenkbrauwen stileren is een passie waar ik gelukkig ook mijn vak van heb gemaakt. Al meer dan 15 jaar heb ik klanten in mijn salon die met verschillende problemen rondom hun wenkbrauwen zitten. Het overgrote deel van deze klanten heeft jarenlang de wenkbrauwen te dun geëpileerd waardoor de haartjes uiteindelijk gestopt zijn met groeien. Met huis, tuin en keukenmiddeltjes heb ik ze proberen te helpen om de groei van de haartjes te stimuleren. Er was namelijk geen goed product beschikbaar op de markt die ik mijn klanten durfde te adviseren. Dit is mijn grootste motivatie geweest om mijn eigen producten te ontwikkelen. Eerst de Brow Boost Oil en nu de Brow Boost Fixer.

Natuurlijk

De Brow Boost Fixer is een product op natuurlijke basis om de wenkbrauwen de juiste fixatie te geven. Dit is het tweede product van Ghazal, de wenkbrauwspecialiste. De Brow Boost Fixer is verkrijgbaar in een transparante versie en in twee verschillende kleuren om wenkbrauwen te fixeren en eventueel op te vullen. De Brow Boost Fixer verzorgt, fixeert, hydrateert en beschermt tegen UV-stralen.


				
Categories