Ghazal Beauty

Ghazal Beauty in het nieuws

Ghazal Beauty lanceert tweede creatie: wenkbrauw model fixer

Innovatieve 100% natuurlijke formule voor volumineuze en jeugdig ogende wenkbrauwen die de hele dag in perfecte shape blijven. Voor jong en oud, voor volle en fijne wenkbrauwen. Het nieuwe wenkbrauw model fixer van Ghazal is een aanrader!

Wenkbrauwexpert en make-up artist Ghazal Saba lanceerde twee jaar geleden onder haar eigen label Brow Boost Oil, de voedende olie voor de nacht en methode die de wenkbrauwhaargroei nieuw leven inblaast. Haar tweede creatie is wederom 100% natuurlijk, geschikt voor dagelijks gebruik en geeft meer body en een optische lift aan de wenkbrauw.

De belangrijke rol van de wenkbrauw is de afgelopen jaren niemand ontgaan. Vol, voller, volst is de trend. Een weelderige brow oogt jeugdig en brengt het gezicht in balans. Ghazal adviseert haar klanten dan ook altijd om de wenkies dagelijks opwaarts te kammen om zowel de doorbloeding als de haargroeirichting te stimuleren. Brow Boost Fixer is een alternatief voor traditionele wenkbrauwmake-up: de gel-wax formule maakt de haartjes ‘luchtiger’ en geeft kleur en definitie. Ook helpt de Brow Boost Fixer bij het optisch liften van het gezicht. Door de haartjes, met name het buitenste deel omhoog te kammen en fixeren, krijgt de gehele oogopslag een lift.

Eén formule, drie kleuren

Wenkbrauw model fixer is een verzorgende wax-achtige formule die de haartjes gezond, op hun plek én zacht houdt. Dit powerproduct geeft body aan de wenkbrauwen en herstelt de balans in het gezicht doordat de ze beter in model gekamd worden en de hele dag blijven. Zonder hard of stug aan te voelen. De gekleurde Brow Boost Fixer is bovendien verrijkt met micro-vezels om kale plekjes op te vullen.

Choco

Warm-bruine tint. Geeft meer definitie aan lichte wenkbrauwen. Voor een teint met koele ondertoon. Koel-bruine tint. Geeft meer definitie en kleur aan lichte wenkbrauwen. Neutraliseert roodheid in het gezicht.

Clear

Transparant, voor natuurlijk donkere wenkbrauwen die alleen fixatie nodig hebben.

Gebruik: Haal de spoolie een aantal keer lichtjes heen en weer over de formule om de juiste hoeveelheid product op te pakken. Kam Brow Boost Fixer vervolgens over de wenkbrauw, in opwaartse beweging. Breng de wenkbrauw tenslotte in de gewenste vorm.

  • Geef extra aandacht aan de wenkbrauwen bij de dagelijkse cleansing. Massage is altijd bevorderlijk voor de huid- en haarconditie;
  • Gebruik ’s nachts de voedende Brow Boost Oil om de haartjes in optimale conditie te houden;
  • Scrub de wenkbrauwen eenmaal per week met een fijne face scrub om de huidconditie gezond te houden en dode huidcellen te verwijderen.
Categories