VERZENDING

Op het moment dat u uw bestelling heeft geplaatst gaan wij aan de slag om deze zo snel mogelijk bij u te krijgen. Via email wordt u op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling. Wij werken met DHL en met Post NL.


Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur bij ons worden geplaatst, worden nog dezelfde dag door ons verwerkt en op de post gedaan. Plaatst u in het weekend een bestelling, dan wordt deze door ons op maandag in behandeling genomen en aangeboden bij één van onze verzendpartners. Ook dan ontvangt u van ons een e-mail met een Track&Trace code. Doorgaans heeft u de bestelling dan op dinsdag in huis.

 

BESTEMMING PRIJS LEVERTIJD
Nederland € 4,95 1 werkdag
België € 8,95 2 werkdagen
Duitsland € 8,95 2 werkdagen

BETALING

U kunt bij Ghazal Beauty gebruik maken van de volgende betaalmethoden:

 

  • iDEAL
  • Bancontact
  • Sofort

 

Bestellen op rekening:

Neem contact met ons op om een rekening bij ons te openen.

 

RETOUREN

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ghazalbeauty.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.