Tijdens de zomermaanden genieten we van de warmte van de zon. Nou is dit in Nederland niet altijd het geval, maar als die koperen bol aan de hemel staat, zijn we met z’n allen net wat vrolijker. Naast dat de zon voor warmte, licht en voor die zongebruinde huid zorgt heeft de zon ook zijn uitwerking op onze wenkbrauwen.

In de zomer groeien onze wenkbrauwen net wat sneller. Deskundigen wijten dit aan de warmte van de zon. In de winter zijn de wenkbrauwen minder actief en vertraagt de haargroei en kan zelfs haaruitval een gevolg zijn. En dit willen we natuurlijk niet! Daarom is het belangrijk om de wenkbrauw goed te verzorgen en de haargroei te stimuleren.

Olie heeft een stimulerende werking voor iedere wenkbrauw en de haartjes van de wenkbrauwen zullen hierdoor groeien. In de Brow Boost Oil  zitten vier verschillende oliën met allemaal hun eigen werking. Castorolie herstelt eventueel wondjes en bevordert de haargroei. Kokosolie stimuleert ook de haargroei en Squalaanolie maakt de huid heerlijk zacht en glad. En als laatste zorgt Kamilleolie ervoor dat alle ingrediënten diep doordringen in de huid en gaat daarnaast ook de strijd nog aan met bacteriën. En last but not least, er zit een dosis vitamine E in de olie, een uiterst geschikte vitamine voor volle, stevige en glanzende wenkbrauwhaartjes. Die mooie bruin gekleurde huid raken we na een tijdje kwijt, maar van onze wenkbrauwen hoeven we geen afscheid te nemen. De Brow Boost Oil gebruiken in het najaar zorgt voor zomer op je gezicht!