Ghazal Sahba is een wenkbrauwspecialiste die het Nederlandse cosmeticamerk Ghazal Beauty oprichtte. Het merk specialiseert zich in de verzorging en verfraaiing van de wenkbrauwen dankzij 100% natuurlijke formules. Na een succesvolle lancering van de Brow Boost Oil is in 2021 de Brow Boost Fixer erbij gekomen. 

Dit powerproduct is een natuurlijke cosmetica die niet alleen kleur en fixatie biedt maar vooral ook je wenkbrauwen gezond houdt. Dankzij voedende en hydraterende ingrediënten die in dit product zitten geef je de wenkbrauwen dagelijkse verzorging. De Brow Boost Fixer brengt je wenkbrauwen meer in balans met je gezicht door het optische lift effect. Door het buitenste deel van je wenkbrauwen omhoog te kammen en fixeren geef je meer definitie aan je wenkbrauwen. 

Het is daarnaast een gezond alternatief voor het verven van de wenkbrauwen. Verf kan ervoor zorgen dat de huid uitdroogt, waardoor de haargroei en de kwaliteit van de huid afneemt. Daarnaast zorgt de gel-wax formule voor natuurlijke fixatie die de wenkbrauwen in de juiste vorm houdt.

De waxachtige formule is eenvoudig aan te brengen met een spoolie (wordt meegeleverd) en heeft een heerlijke cacao- of kokos geur. De gekleurde Brow Boost Fixer is bovendien verrijkt met micro-vezels om meer body aan je haartjes te geven. Dit product is in drie kleuren verkrijgbaar.  

Voor de beste ervaring is het belangrijk dat je het product op kamertemperatuur bewaard. Is het product te koud? Dan wordt de fixer wat korrelig. Wrijf meerdere malen over het product heen zodat deze warm wordt en beter afgeeft aan het borsteltje.

Gebruik

  1. Neem in de ene hand het potje en in de andere hand het borsteltje.
  2. Beweeg het borsteltje over de fixer heen en weer. Het is de bedoeling dat je op deze manier de fixer wat opwarmt, waardoor de waxachtige formule aan het borsteltje blijft zitten. Hard drukken heeft geen zin, want hierdoor komt de fixer niet geleidelijk aan je borsteltje waardoor het aanbrengen ook niet prettig zal zijn.
  3. Nadat je een paar keer heen en weer hebt bewogen zit er voldoende fixer aan je borsteltje om het aan te brengen op je wenkbrauw.
  4. Zet het borsteltje onderaan je wenkbrauw bij de aanzet en kam hem vervolgens omhoog.
  5. Hiermee ga je door totdat je je hele wenkbrauw hebt gehad.
  6. Wil je de wenkbrauw donkerder? Gebruik dan tussendoor wat meer fixer door opnieuw stap 2 te herhalen.
  7. Wil je meer accent aanbrengen in je wenkbrauw? Zet het borsteltje dan bij de wenkbrauwboog en breng daar wat meer fixer aan.


Extra tips voor (nog) mooiere wenkbrauwen:

Drie kleuren

De Brow Boost Fixer is in drie tinten te koop: Choco, Coco en Clear. Twijfel je welke bij jou past? Stuur mij een berichtje en ik kan je helpen!

Clear

Voor natuurlijke wenkbrauwen die alleen fixatie nodig hebben. Ook ideaal voor mannen met wenkbrauwen die zwaar ogen en meer lifting/definitie kunnen gebruiken. Beschermt zowel de haartjes als de huid tegen UV-straling.  

Ingrediënten: Glycerin, Isopropyl Alcohol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Water, Maltodextrin/Vp Copolymer, Stearic Acid, Sodium Hydroxide, Parfum (Natural Fragrance).

Coco (lichtbruin) 

Warm-bruine teint. Ideaal voor mensen met blond haar met een lichte tot medium huidskleur. Met deze kleur creëer je meer warmte en definitie van de wenkbrauwen en maakt de kleur Coco (lichtbruin) de uitstraling zachter. Met dit product heb je kleur, natuurlijke fixatie en verzorging in-1. Beschermt zowel de haartjes als de huid tegen UV-straling. 

Ingrediënten: Glycerin, Isopropyl Alcohol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Water, Stearic Acid, Propanediol, Mica, Sodium Hydroxide, Theobroma Cacao Extract, Carrageenan (Algae Extract), Gossypium Herbaceum (Cotton) Powder, CI 77491, Sodium Sulfate, Iron Oxides, Ammonium Chloride, CI 77499, CI 77004. 

Choco (donkerbruin) 

Koel-bruine teint. Ideaal voor mensen met assig-blond tot donkerbruine haarkleur. Geeft meer intensiteit in de kleur van de wenkbrauwen en definitie. Daarnaast neutraliseert het roodheid in het gezicht omdat dit product een koele ondertoon heeft. Met dit product heb je kleur, natuurlijke fixatie en verzorging in-1. Beschermt zowel de haartjes als de huid tegen UV-straling.  

Ingredienten: Glycerin, Isopropyl Alcohol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Water, Mica, Propanediol, Stearic Acid, Sodium Hydroxide, Theobroma Cacao Extract, Carrageenan (Algae Extract), CI 77491, Gossypium Herbaceum (Cotton) Powder, Iron Oxides, Sodium Sulfate, Ammonium Chloride, CI 77499, CI 77004.

8 november 2021

Brow Boost Fixer

Ghazal Sahba is een wenkbrauwspecialiste die het Nederlandse cosmeticamerk Ghazal Beauty oprichtte. Het merk specialiseert zich in de verzorging en verfraaiing van…

Beauty
Read More