Ghazal Beauty

Shop

Behandelingen

De missie van Ghazal Beauty is vrij simpel, want “Beauty is Simplicity” is mijn favoriete motto. In de gezicht- en haar behandelingen, maar ook andere beauty behandelingen, maak ik daarom al jarenlang zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk verantwoorde hulpmiddelen en eeuwenoude gebruiken zoals threading. Goede service, persoonlijk advies en maatwerk zijn belangrijke kenmerken van de beauty behandelingen van Ghazal Beauty waarin de mens en haar unieke karakter centraal staan.

Wij beginnen pas de schoonheid van de wereld om ons heen te zien als wij goed in ons vel zitten. Ghazal Beauty is ontstaan uit de gedachte dat goede verzorging en aandacht voor je zelf niet alleen onze uiterlijke schoonheid maar ook onze geestelijke gezondheid verbetert. Dit vind je terug in alle beauty behandelingen van Ghazal.

Ervaring leert dat de blik van een tevreden klant meer dan duizend woorden spreekt. Ook als het om de kleinste veranderingen gaat, gelooft Ghazal Beauty in een breed individueel impact ervan. Ghazal Beauty streeft ernaar haar klanten te helpen met het realiseren van het “ideaalbeeld” dat zij hebben van elegantie en schoonheid.

Ghazal Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Ghazal Beauty en ontvang eenmalig 5% korting op je eerstvolgende afspraak. We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

REGISTREER

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te ondersteunen, om de toegang tot uw account te beheren en voor andere doeleinden die worden beschreven in onze privacybeleid.